Asunto kuin luksushotellin sviitti

Asunto 4

  • 4 huonetta
  • Keittiö
  • Ruokailutila
  • 2 x vaatehuone
  • Kodinhoitohuone
  • 2 x kylpyhuone
  • Wc
  • Lasitettu terassi

Sykähdyttävä kattomaisema

ASUNTO ON MYYTY! Tämä Schjerfbeckin herkän vaaleaan sisustustyyliin suunnitellun asunnon hienostunut spa-osasto hurmaa ylellisyydellään. Erillinen suihkukaappi Axor Starckin sadesuihkulla ja upealla suihkupenkillä varmistavat ainutlaatuisen suihkunautinnon. Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti kauniista tähtitaivaasta lämpimässä vaahtokylvyssä. Tämä sykähdyttävä kattomaisema avautuu upeaan urbaaniin näkymään Vuorikadun puolelle.

Avaa lattiasta kattoon ulottuvat terassin lasiovet ja järjestä rapujuhlat. Ihastuttava länteen rauhalliselle sisäpihalle avautuva terassi sulautuu täydellisesti osaksi ruokailutilaa. Tämä asunto on kuin ylellisen ihana hotelli, joka kohottaa sinut arjen yläpuolelle.

Olohuoneen elegantti harmonia

Asunnon oleskelutilojen harmonia antaa tilaa rauhoittumiselle. Upea kalanruotoparketti ja ainutlaatuiset tiilipinnat tuovat tiloihin ihanan hienostuneen vaikutelman. Koti on niin viimeistellyn elegantti, että tuntuu kuin asuisi luksushotellin sviitissä.

Kotoisa ullakkoasunnon tunnelma

Makuuhuoneiden kalteva kattomuoto upeine lapeikkunoineen tuo huoneisiin ihanan kotoisan ullakkoasunnon tunnelman. Tänne kelpaa vetäytyä rauhoittumaan arjen kiireiltä.

Toimii isommallekin perheelle

Tässä upeassa asunnossa asuu helposti isompikin perhe. Hulppean olohuoneen vieressä olevat kaksi isoa makuuhuonetta kätkevät sisäänsä runsaasti säilytystilaa sekä omat ihanat lukunurkkauksensa. Mikäli perheestä löytyy koululaisia, makuuhuoneisiin saa suunniteltua omat työpisteensä tai lisäsäilytystilan järjestäminenkin onnistuu helposti.

Keittiön toiminnot on mietitty viimeisen päälle. Laskutilaa on runsaasti ja upea aamiaiskaappi toimii niin sisustuselementtinä kuin pienkodinkoneiden säilytystilana. Laadukkaat Mielen kodinkoneet, Boran liesitasoon integroitu liesiuuletin sekä keittiön vaaleat kaapistot tekevät tilasta todella tyylikkään kokonaisuuden. Nauti aamiainen baaripöydän ääressä kauniista kattomaisemasta nauttien tai kata sille ihanat illallisen antimet. Ruokailutila on täydellinen paikka järjestää illalliskutsuja. Terassin ovet avaamalla saat ulkotilan täydellisesti sulautumaan osaksi ruokailutilaa.

Upea master bedroom ylellisellä spalla ja tilavalla vaatehuoneella kruunavat asumiskokemuksen tässä asunnossa. Vaatehuoneeseen on kätevästi sijoitettu myös pyykinpesupiste, jolloin saat puhtaat vaatteet helposti nostettua suoraan omalle paikalleen. Span erillinen wc ja tuplapesuallas varmistavat arjen toiminnot jouhevasti.

Asunnon toinen kylpyhuone toimii mainiosti myös vieras-wc:nä. Tiloja muokkaamalla tähän asuntoon on mahdollista suunnitella sauna. Ikkunoiden sälekaihtimet eivät ole kiinteitä, joten ne voidaan halutessa jättää myös asentamatta.

Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Sisustusarkkitehtimme on luonut asuntoon harmonisen tunnelman, valitsit sitten tyylisuunnaksi tunnelmallisen Edelfeltin tai hienostuneen Schjerfbeckin. Valmiiden sisustusratkaisujen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Helpottaaksemme tätä tehtävää tarjoamme 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa ullakkoasunnon hintaan kuuluvana.

Onko tämä unelmiesi ullakkoasunto?

Asunnon hinta: MYYTY

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä: 

Mika Hautala p. 050 2311
mika.hautala(at)luxusm2.fi