Auringonvalossa kylpevä kattohuoneisto

Asunto A42 57m2

  • 2 huonetta
  • Keittiö
  • Vaatehuone
  • Kylpyhuone
  • Lasitettu terassi

Kuin keidas keskellä kaupunkia

Tämän asunnon sisustus on suunniteltu Schjerfbeckin herkän ja hienostuneen sisustustyylin mukaisesti. Asunnon runsaat ikkunat sekä vaalea sisustus saavat huoneet suorastaan kylpemään auringonvalossa.

Keittiön upea kvartsitasolla varustettu niemeke toimii ihanan aurinkoisena aamiaispaikkana. Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta keittiö säilyy eleettömänä ja sulautuu täydellisesti osaksi asunnon oleskelutiloja. Huoneiden kaunis kalanruotoparketti vielä kruunaa tämän hienostuneen kokonaisuuden.

Rauhallisen sisäpihan puolelle avautuvan terassin lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät aukeavat kokonaan sekä olohuoneen että keittiön puolelta. Näin ulkotila saadaan upeasti osaksi asunnon muita tiloja. Terassi toimii kauniina lisähuoneena tai omana pienenä kaupunkipuutarhana. Tämä tila on kuin keidas keskellä kaupunkia.

Makuuhuoneen herkkä tunnelma

Asunnon makuuhuone on kodikas, mutta samalla hienostunut. Vaalean herkkään makuuhuoneeseen on kiva vetäytyä arjen kiireiltä. Tässä makuuhuoneessa on taatusti rauhallista nukahtaa ja herätä uuteen päivään.

Ylellinen kylpyhuone

Asunnon ylellinen kylpyhuone on viimeistelty upeilla yksityiskohdilla. Axor Starckin sadesuihku varmistaa nautinnollisen suihkuhetken. .

Kompakti kaupunkikoti

Tämän kompaktin kaupunkikodin toiminnot on suunniteltu viimeisen päälle asunnon koko huomioiden.

Asunnon hienostunut ja avara makuuhuone tarjoaa erinomaiset säilytystilat vaatteille. Tilaan pystyy loistavasti sijoittamaan myös työpisteen ihanan valoisaan paikkaan, ikkunan välittömään läheisyyteen.

Vaaleassa keittiössä upeiden terassin lasiovien vieressä on kiva kokata ja samalla aistia Kluuvin kaunista kattomaisemaa. Laadukkaat Mielen kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta helppoa ja miellyttävää. Asunnon olohuone ja ruokailutila ovat yhtä isoa tilaa. 

Kylpyhuoneeseessa on myös optio ammeelle. Tämä optio on piirretty oheiseen asunnon pohjakuvaan (HUOM. pohjakuva eroaa kylpyhuoneen 3D-kuvasta). Toimintoja muokkaamalla asuntoon on mahdollista suunnitella sauna. Ikkunoissa näkyvät sälekaihtimet eivät ole kiinteitä, joten ne voidaan jättää myös asentamatta.

Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Sisustusarkkitehtimme on luonut asuntoon harmonisen tunnelman, valitsit sitten sisustustyyliksi tunnelmallisen Edelfeltin tai hienostuneen Schjerfbeckin. Valmiiden sisustusratkaisujen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Helpottaaksemme tätä tehtävää tarjoamme 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa ullakkoasunnon hintaan kuuluvana.

Tämä asunto on myyty.
Lahjoitimme asunnon myynnistä 5000€ Helsingin yliopistolle COVID-19 -taudin diagnostiikan lääkehoitojen kehittämiseen.

Haluatko kuulla uusista hankkeistamme?

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan tulevista hankkeistamme, jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!

 

7 + 3 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot