Auringonvalossa kylpevä kattohuoneisto

Asunto A42 72m2

  • 3 huonetta
  • Keittiö
  • Vaatehuone
  • Kylpyhuone
  • Vieras-wc
  • Lasitettu terassi

Kuin keidas keskellä kaupunkia

Tämän asunnon sisustus on suunniteltu Schjerfbeckin herkän ja hienostuneen sisustustyylin mukaisesti. Asunnon runsaat ikkunat sekä vaalea sisustus saavat huoneet suorastaan kylpemään auringonvalossa.

Keittiön upea kvartsitasolla varustettu niemeke toimii ihanan aurinkoisena aamiaispaikkana. Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta keittiö säilyy eleettömänä ja sulautuu täydellisesti osaksi asunnon oleskelutiloja. Huoneiden kaunis kalanruotoparketti vielä kruunaa tämän hienostuneen kokonaisuuden.

Rauhallisen sisäpihan puolelle avautuvan terassin lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät aukeavat kokonaan sekä olohuoneen että keittiön puolelta. Näin ulkotila saadaan upeasti osaksi asunnon muita tiloja. Terassi toimii kauniina lisähuoneena tai omana pienenä kaupunkipuutarhana. Tämä tila on kuin keidas keskellä kaupunkia.

Makuuhuoneen herkkä tunnelma

Asunnon master bedroom on kodikas, mutta samalla hienostunut. Vaalean herkkään makuuhuoneeseen on kiva vetäytyä arjen kiireiltä. Tässä makuuhuoneessa on taatusti rauhallista nukahtaa ja herätä uuteen päivään.

Ylellinen kahden suihkun kylpyhuone

Asunnon ylellinen kylpyhuone on viimeistelty upeilla yksityiskohdilla. Kaksi Axor Starckin sadesuihkua sekä kaunis ja käytännöllinen  suihkupenkki varmistavat nautinnollisen suihkuhetken. 

Kompakti kaupunkikoti

Tämän kompaktin kaupunkikodin toiminnot on suunniteltu viimeisen päälle asunnon koko huomioiden.

Hienostuneen, mutta silti niin ihanan kotoisan master bedroomin tilava vaatehuone tuo kivasti säilytystilaa tähän asuntoon. Vaatehuoneeseen suunniteltu pyykinpesutila helpottaa arkea, kun saat puhtaat vaatteet ripustettua suoraan omalle paikalleen. Kylpyhuoneen wc on erotettu peseytymistiloista kauniin liukuoven taakse ja tilan kaksi käsienpesuallasta helpottavat myös omalta osaltaan arjen toimintoja huomattavasti. Vieras-wc löytyy ulko-oven vierestä, jotta master bedroom kylpyhuoneineen säilyttää yksityisyytensä.

Vaaleassa keittiössä upeiden terassin lasiovien vieressä on kiva kokata ja samalla aistia Kluuvin kaunista kattomaisemaa. Laadukkaat Mielen kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta helppoa ja miellyttävää. Asunnon olohuone ja ruokailutila ovat yhtä isoa tilaa. Erillinen työhuone on erotettu ruokailutilasta tyylikkäällä lasiseinällä. Tila muuntautuu helposti myös pieneksi makuuhuoneeksi.

Toimintoja muokkaamalla asuntoon on mahdollista suunnitella sauna. Ikkunoissa näkyvät sälekaihtimet eivät ole kiinteitä, joten ne voidaan jättää myös asentamatta.

Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Sisustusarkkitehtimme on luonut asuntoon harmonisen tunnelman, valitsit sitten sisustustyyliksi tunnelmallisen Edelfeltin tai hienostuneen Schjerfbeckin. Valmiiden sisustusratkaisujen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Helpottaaksemme tätä tehtävää tarjoamme 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa ullakkoasunnon hintaan kuuluvana.

Onko tämä unelmiesi ullakkoasunto?

Asunnon hinta: 929 000€

Edellinen kohteemme myytiin 48 tunnissa, joten toimi pian!

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä: 

Mika Hautala p. 050 2311
mika.hautala(at)luxusm2.fi