Tunnelmallinen Loft kauniilla kattomaisemalla

Asunto B43 115m2

 • 4 huonetta
 • Keittiö
 • Vaatehuone
 • 2 x kylpyhuone
 • Wc
 • Lasitettu terassi

  Loft-henkinen olohuone

  Tässä asunnossa ihastuttaa Edelfeltin lämpimän tyylikäs sisustustyyli. Upea 44 neliön olohuone avokeittiöllä mahdollistaa isompienkin juhlien järjestämisen. Keittiö on suunniteltu upeasti oleskelutilojen jatkeeksi ja sen tyylikäs aamiaiskaappi valaistuksineen toimii ihanana sisustuselementtinä. Kokkaamiskokemuksen varmistaa keittiöön täydellisesti sopivat Mielen kodinkoneet. Tässä keittiössä sinustakin saattaa kuoriutua oikea kotikokki! Tilavalle saarekkeellesi voit kattaa tarjoilut useammallekin illallisvieraalle, sillä Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta se sulautuu upeasti osaksi tätä tyylikästä kokonaisuutta. Erillistä liesituuletinta keittiöön ei enää tarvita. Voit myös halutessasi avata terassin lasiovet kokonaan. Näin saat terassista täydellisen lisätilan olohuoneesi jatkeeksi.

  Asunnon master bedroom on kuin suoraan luksushotellista. Tarkoin harkitut yksityiskohdat sekä oma vaatehuone ja spa varmistavat ylellisen asumiskokemuksen tässä upeassa loft-henkisessä ullakkoasunnossa.

  Tunnelmallinen ruokailutila

  Oleskelutilojen yhteyteen sijoitettu ruokailutila takaa onnistuneen kynttiläillallisen. Ryhdikkäät ruutulasiseinät sekä rouheat tiilipinnat tekevät tilasta ihanan tunnelmallisen. Arvokkuutta tähän ehyeen kokonaisuuteen tuo upea kalanruotoparketti.

  Asunnon spa hurmaa tyylikkyydellään

  Tästä tilavasta spasta ei tyylikkyyttä puutu. Axor Starckin sadesuihkulla varustettu lasinen suihkukaappi upeine suihkupenkkeineen on kuin kansainvälinen tuulahdus suoraan luksushotellista. Mitä jos sytyttäisit tasolle muutaman kynttilän, ottaisit lasin viiniä ja pulahtaisit lämpimään vaahtokylpyyn?

  Muuntautuva tilaihme

  Tämä upea asunto muuntautuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Iso eteistila runsaine säilytystiloineen tekee sisääntulosta todella toimivan. Kaksi isoa huonetta, heti eteisestä oikealle, sopivat täydellisesti useaan eri käyttötarkoitukseen: makuuhuoneeksi, vierashuoneeksi tai hulppeaksi työhuoneeksi. Huoneiden tyylikkäät ruutulasiseinät lisäävät sisääntuloon avaruuden tunnetta. Käytävällä sijaitseva erillinen kylpyhuone toimii loistavasti myös vieras-wc:nä.

  Asunto avautuu upeasti keittiö- ja oleskelutilaan. Keittiön iso saareke toimii niin kokkaustasona kuin ruokapöytänäkin. Aamiaiskaapin ansiosta keittiö pienkodinkoneineen on mahdollista piilottaa lähes huomaamattomaksi. Tilavaan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohva ja ruokailutila on helppo kalustaa tarvittaessa jopa 12 hengen ruokapöydällä.

  Ylellinen master bedroom, asunnon perällä, varmistaa asukkaan yksityisyyden. Vaatehuoneeseen sijoitettu pyykinpesutila helpottaa arkea, kun saat puhtaat vaatteet ripustettua suoraan omalle paikalleen. Spa-osasto kahdella pesualtaalla sekä liukuoven taakse piilotetulla erillisellä wc:llä tekevät tilasta todella toimivan. Toimintoja muuttamalla asuntoon on myös mahdollista suunnitella sauna. Huomioithan myös, että ikkunoiden sälekaihtimet eivät ole kiinteitä. Runsaan ikkunarivistön kautta sisään tulvivan valon maksimoimiseksi, sälekaihtimet voidaan myös jättää asentamatta.

  Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

  Sisustusarkkitehtimme on luonut asuntoon harmonisen tunnelman, valitsit sitten tyylisuunnaksi tunnelmallisen Edelfeltin tai hienostuneen Schjerfbeckin. Valmiiden sisustusratkaisujen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Helpottaaksemme tätä tehtävää tarjoamme 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa ullakkoasunnon hintaan kuuluvana.

  Onko tämä unelmiesi ullakkoasunto?

  Asunnon hinta: 1 439 000€

  Edellinen kohteemme myytiin 48 tunnissa, joten toimi pian!

  Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä: 

  Mika Hautala p. 050 2311
  mika.hautala(at)luxusm2.fi