Upea ullakkoasunnon tunnelma

Asunto B45 77m2

  • 3 huonetta
  • Keittiö
  • Ruokailutila
  • 2 x kylpyhuone
  • Erillinen varastotila
  • Lasitettu terassi

Komeat kattomuodot

ASUNTO ON MYYTY! Tämä upea kahden makuuhuoneen asunnon sisustus noudattelee Schjerfbeckin herkkää sisustustyyliä. Asunto on kodikas, mutta silti ylellinen. Upea kalanruotoparketti ja taitavasti valaistut tiilipinnat saavat asuntoon ihanan hienostuneen tunnelman. 

Vuorikadun puolelle avautuva lapeikkunarivistö sekä komeat kattomuodot tekevät asunnosta uniikin. Tässä asunnossa asuessasi voit aistia todellisen ullakkoasunnon tunnelman.

Makuuhuoneiden tyylikkäät lasiseinät tuovat  asuntoon ihanasti lisää avaruutta. Niiden takaa aukeavat kodikkaat huoneet suorastaan kutsuvat rentoutumaan.

 

Terassilta kaupungin paras näkymä

Tältä tilavalta länsiterassilta voit ihastella kaupungin parasta näkymää Kaivokadulle Ateneumin ja Makkaratalon suuntaan. Ota lasi viiniä ja nauti urbaanista kattomaisemasta. Avaamalla terassilasit kokonaan, tila sulautuu upeasti osaksi kaunista keittiötä.

Tunnelmallinen kylpyhuone

Ihana ullakkoasunnon tunnelma jatkuu myös asunnon kylpyhuoneessa. Axor Starckin sadesuihkulla varustettu ylellinen lasinen suihkukaappi tekee suihkuhetkistäsi nautinnollisen.

Uniikki kolmio

Tästä upeasta kahden makuuhuoneen asunnosta löytyy kaksi tyylikästä kylpyhuonetta. Toiseen kylpyhuoneeseen kulku on suoraan master bedroomista ja toinen toimii loistavasti myös vieras-wc:nä. Master bedroomin yhteydessä olevan kylpyhuoneen runsaat säilytystilat sekä kaksi pesuallasta tekevät siitä todella arkeen toimivan. Kauniiden kaapinovien takaa löytyy kuivaava pesukone, jotta arki sujuisi vaivattomasti. Master bedroomissa tyylikkäiden kaapistojen lisäksi sängyn taakse jäävän tilan pystyy loistavasti hyödyntämään matalana varastona. Toiseen makuuhuoneeseen on suunniteltu upeat mittatilauskaapistot.

Asunnon ihastuttava keittiö on mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Käytännöllinen aamiaiskaappi toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä tai voit näppärästi hyödyntää sen myös pienkodinkoneiden säilytykseen. Mielen laadukkaat kodinkoneet puolestaan houkuttelevat ruoanlaittoon. Boran liesitasoon integroidun liesituulettimen ansiosta erillistä liesituuletinta ei tarvita. Näin kaunis, vaalea keittiö niemekkeineen säilyy hillityn eleganttina.  Ruokailutilan viereen on suunniteltu myös ylellinen ruokakomero. Se taipuu taitavan sisustajan käsissä vaikkapa pieneksi viinikellariksi.

Tähän uniikin kattomuodon omaavaan asuntoon on taitavasti suunniteltu kaikki tarvittavat arjen toiminnot. Toimintoja muokkaamalla asuntoon on myös mahdollista suunnitella pieni sauna.

Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Sisustusarkkitehtimme on luonut asuntoon harmonisen tunnelman, valitsit sitten tyylisuunnaksi tunnelmallisen Edelfeltin tai hienostuneen Schjerfbeckin. Valmiiden sisustusratkaisujen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Helpottaaksemme tätä tehtävää tarjoamme 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa ullakkoasunnon hintaan kuuluvana.

Onko tämä unelmiesi ullakkoasunto?

Asunnon hinta: 989 000€ (ASUNTO ON MYYTY!)

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä: 

Mika Hautala p. 050 2311
mika.hautala(at)luxusm2.fi