Minkälaisesta sisustuksesta sinä haaveilet?

Haluamme, että asunnoissamme asuu tyytyväisiä asukkaita. Koti on jokaiselle tärkeä linnake, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. Suunnitellaan yhdessä kodistasi toiveidesi mukainen.

Valmis sisustustyyli…

Sisustusarkkitehtitoimistomme Kudos Dsign on luonut asuntoihin valmiit kaksi tarkoin harkittua tunnelmaa: tyylikkään Edelfeltin ja herkän Schjerfbeckin. Näistä upeista sisustustyyleistä voit valita mieleisesi. 

…vai asunnon räätälöinti?

Valmiin ja harkitun sisustuksen lisäksi asunto voidaan räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Jokaiseen pintaan on mahdollista etsiä uusia sisustusratkaisuja ja tilaohjelmakin on pitkälti muokattavissa. Voimme yhdessä tehdä suuriakin muutoksia kotisi materiaaleihin ja pohjaratkaisuun – oli sitten toiveissasi kelosauna tai moderni kotitoimisto. Mikäli etsit suurempaa ullakkoasuntoa, on vierekkäisten asuntojen yhdistäminenkin vielä mahdollista! Helpottaaksemme tätä tehtävää olemme sisällyttäneet jokaisen asunnon hintaan kuuluvaksi 20 tuntia sisustusarkkitehtimme aikaa.  Mitä aikaisemmin olet mukana esittämässä toiveesi, sitä varmemmin ne ovat toteutettavissa. 

Sisustustyyli Schjerfbeck

”Niiden kanssa on hauskaa, jotka ymmärtävät taiteen herkkyyden”
– Helene Schjerfbeck

Schjerfbeckin mukaan nimettyä sisustustyyliä voidaan luonnehtia seuraavasti: vaalea, herkkä ja hienostunut.

 

Sisustustyyli Edelfelt

”Kaikki se suuri, kaunis ja ihmeellisen monikirjava, mitä olen nähnyt, kieppuu vielä päässäni. Taiteen suunnaton määrä, elämän vilinä, suurkaupunki monumentteineen”
– Albert Edelfelt

Vastapainona Schjerfbeckin herkälle tunnelmalle, sisustusarkkitehtimme on luonut toisen sisustustyylin Edelfeltin taiteesta inspiroituneena. Tätä sisustusta voisi luonnehtia seuraavasti: lämmin, tyylikäs ja tunnelmallinen.

Vaalea, herkkä ja hienostunut Schjerfbeck

Lämmin, tyylikäs ja tunnelmallinen Edelfelt

Tuotteet

Kurkkaa myös kuvagalleria

Kuvagalleriaan olemme keränneet kaikkien asuntojen 3D-kuvat. Kuvagalleriassa voit  tutustua valmiiksi valittuihin sisustustyyleihin vielä tarkemmin.

Toiminnalliset ratkaisut helpottavat kodin arkea

 

Toimivan sisustuksen lisäksi asunnon tulee toimia myös arjessasi. Avarista ja näyttävistä loft-henkisistä tiloista huolimatta ullakkoasuntojemme toiminnallisuus on mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Toteutamme jokaisen ullakkoasunnon aina asunnon luonne huomioiden ja mietimme valmiiksi asuntoon tarvittavat kodin arkea helpottavat toiminnot.

Toiminnallisuus asuntojen suunnittelussa

Makuutilan rauhoitamme aina omaksi suljetuksi tilakseen, oli sitten kyseessä master bedroom tai lasiseinällä asunnosta erotettu makuualkovi. Näin varmistamme, että makuuhuone säilyy tilana, jossa rentoudutaan. Isompiin asuntoihin toteutamme aina erillisen vieras-wc:n, jotta kodin peseytymistilat säilyttävät yksityisyytensä.

Säilytysratkaisuissa otamme huomioon tilan käyttötarkoituksen. Kylpyhuoneen yleisvalaistukseen sekä tunnelmavalaistukseen kiinnitämme erityistä huomiota. Kylpyhuoneissa huomioimme aina sähköhammasharjojen latauspisteet, kaapin sisään tietenkin. Haluamme myös erottaa pyykinpesutilat omaksi alueekseen, vieraiden katseilta piiloon. Oheisessa kuvassa esimerkki aiemmin toteutetusta asunnosta, jonka olemme suunnitelleet uusiksi toiminnallisuus huomioiden.

Asuntojen teknisistä ratkaisuista huomioitavaa on, että lämmitys toteutetaan kaukolämpöön liitetyllä vesikiertoisella lattialämmityksellä, jolloin seinälle kiinnitettyjä pattereita ei tarvita. Raikkaan sisäilman varmistamiseksi, asuntojen ilmanvaihto on toteutettu lämmön talteenotolla varustetulla koneellisena tulo-/poistoilmanvaihtona. Jäähdytyksen varmistamiseksi jokainen asunto varustetaan myös ilmalämpöpumpulla.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Voit myös soittaa suoraan:
Mika Hautala p. 050 2311

 

13 + 4 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot