Myytävät ullakkoasunnot Helsinki

Kaikki rakenteilla olevat ullakkoasuntomme on myyty.

Ullakkoasunnot ovat läpitalon asuntoja, joten valoa ja ikkunapintaa niissä riittää runsaasti. Asunnot rakennetaan Kluuviin Vuorikatu 10 ja Kaisaniemenkatu 3 kulmaukseen. Ullakkoasuntojen rakentaminen on aloitettu ja ne valmistuvat arviolta 9/2020. Rakentaminen tehdään RS-sopimusta noudattaen, joten vierekkäisten asuntojen yhdistäminen on vielä mahdollista!

Asuminen Arte ullakkoasunnoissa on huoletonta. Yhtiöllä on omistuksessaan lukuisia liiketiloja, joiden tuoton ansiosta asumisesta ei peritä hoitovastiketta. Uusien asukkaiden ei myöskään tarvitse huolehtia kiinteistön korjauksista vuosikausiin, sillä ullakkoasuntojen rakentamisen yhteydessä yhtiössä toteutetaan laajempi peruskorjaus. Peruskorjauksessa uusitaan mm. sisäpiha ja pihakansi sekä pihan puolen julkisivu, ikkunat ja parvekkeet. Porrashuoneet kunnostetaan entiseen loistoonsa ja asunnoille kuuluvat irtainvarastot siirretään kellaritilaan. Myös hissit uusitaan niin, että ne nousevat samaan kerrokseen ullakkoasuntojen kanssa. Edellä mainituista korjaustöistä ei tule lainaosuutta uusien ullakkoasuntojen ostajille. Taloyhtiössä on tehty putkiremontti vuonna 2006, jolloin uusittiin myös kiinteistön sähköt.

Asunto A41

ASUNTO ON MYYTY! Tässä asunnossa tuntuu kuin asuisi viiden tähden hotellissa. Olohuoneen rouhea tiiliseinä ja isot kattoikkunat tuovat mukanaan ihanaa ullakkoasunnon tunnelmaa. Upea master bedroom spa-osastoineen vielä viimeistelevät hotellimaisen elämyksen.

Tästä 83,5 neliön asunnosta löytyy:

3H + K + VH + KHH + 2xKPH + WC + lasitettu terassi

Asunto A42

ASUNTO ON MYYTY! Tämä upea kattohuoneisto suorastaan kylpee auringonvalossa. Terassin korkeat lasiovet saa avattua kahdelta sivulta kokonaan, jolloin tila sulautuu ihanasti osaksi asunnon muita tiloja. Asunnon terassi on kuin keidas keskellä kaupunkia.

Tästä 57 neliön valoisasta kaksiosta löytyy:

2H + K + VH + KPH + lasitettu terassi

 

Asunto B43

ASUNTO ON MYYTY! Tämän tunnelmallisen asunnon 45 neliön olohuone tyylikkäällä avokeittiöllä mahdollistaa loistavasti isompienkin juhlien järjestämisen. Master bedroom ja upea spa puolestaan ihastuttavat ylellisyydellään.

Tämä 122 neliöinen loft-henkinen asunto sisältää:

4H + K + VH + 2xKPH + WC + KHH + lasitettu terassi

 

Asunto 4

ASUNTO ON MYYTY! Asunto on niin viimeistellyn elegantti, että tuntuu kuin asuisi luksushotellin sviitissä. Omassa spassa voit nauttia lasillisen viiniä tähtitaivasta ihastellen lämpimässä vaahtokylvyssä.

4H + K + RT + VH + VH/KHH + 2 x KPH + WC + lasitettu terassi  

Asunto B45

ASUNTO ON MYYTY! Tämä asunto tarjoaa kaupungin parhaan näkymän upealta lasitetulta terassiltaan. Komeat kattomuodot tekevät asunnosta todella uniikin. Sen jokaisessa tilassa voit aistia ihanan ullakkoasunnon tunnelman.

Tämä uniikki 77 neliön kolmio sisältää:

3H + K + RT + 2 x KPH + varasto + lasitettu terassi  

 

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

8 + 10 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön.

Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot